Anställningskontrakt 🇸🇪

Follow

Med Planday är det möjligt att upprätta digitalt anställningskontrakt med digital signatur. Detta förutsätter självklart att du redan har en mall för kontraktet under Inställningar > HR. Du kan antingen ladda upp en befintlig .doc mall eller skriva en fritext.

Under Medarbetare> Kontrakt ser du vilka kontrakt som inväntar underskrift och när kontrakten upphör (OBS ingen påminnelse skickas ut vid upphörande)

För att skapa ett nytt - klicka på Upprätta kontrakt och välj medarbetare, klicka sedan på Nästa

På nästa steg får du en förhandsgranskning av kontraktet. Om allt ser ok ut, klicka på SPARA.

Sedan får du knappa in ditt namn som signatur och sedan skickas kontraktet till medarbetaren för underskrift.

Du kan också upprätta kontrakt när du redigerar en anställd under ”Medarbetare”.

Om du behöver hjälp med kontraktsmallar kan du kontakta vår support.